• Topograaf/Landmeter (Regio Limburg)


 • Functie

  GlobeZenit kijkt uit naar een gedreven topograaf/landmeter.  Ben je geïnteresseerd in het verrichten van metingen in de industrie, infrastructuur en architectuur?  Wekt moderne meettechnologie zoals 3D Laserscanning en Mobile Mapping  jouw interesse?  Vind je het een uitdaging om op diverse projecten te werken?  Dan ben jij misschien wel de geschikte persoon om ons team bij te staan.

  Profiel

  Je bent van opleiding topograaf/landmeter.  Landmeetkundige ervaring is een pluspunt maar ook schoolverlaters zijn welkom.  Je bent vertrouwd met de tekenprogramma's Microstation en/of Autocad.  Vanzelfsprekend zijn meettoestellen zoals Total Station en GPS jou niet vreemd.

  Je bent een teamspeler die graag initiatief en verantwoordelijkheid neemt.  Resultaatsgericht werken zit in je DNA. Naast een dosis gezond verstand heb je ook een flexibele ingesteldheid.  Nieuwe technologieën en werkwijzen aanleren en toepassen, zie je als een uitdaging.  Nauwkeurig werken, vind je de logica zelve. Buitenwerk, ook in minder goede weersomstandigheden, schrikt je niet af.

  Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

  Aanbod

  Wij bieden je graag een jonge en dynamische werkomgeving aan met goede arbeidsvoorwaarden, extralegale voordelen en een contract van onbepaalde duur.

  Uiteraard voorzien wij, in functie van je ervaring, de nodige doorgedreven interne opleidingen.

  Interesse?

  Ben je geïnteresseerd in deze functie?  Stuur dan je motivatiebrief met uitgebreid curriculum vitae naar 

  GlobeZenit
  Giuliano Lodts
  Paalsesteenweg 210
  3583 Paal-Beringen

  of via e-mail naar 
  jobs@globezenit.be